Смъртта на Путин няма да реши проблемите на Украйна, смята украинският

...
Смъртта на Путин няма да реши проблемите на Украйна, смята украинският
Коментари Харесай

Пълен шок за Русия! Прогнозата на украински министър

Смъртта на Путин няма да реши проблемите на Украйна, смята украинският външен министър Дмитро Кулеба.

След гибелта на съветския президент Владимир Путин Русия ще изпадне в доста дълбока рецесия. И този интервал ще донесе също много проблеми на Украйна. Това той сподели в изявление за създателя на онлайн изданието " ГОРДОН " Дмитрий Гордон, отговаряйки на въпрос по какъв начин вижда бъдещето на Русия.

„ След гибелта на Путин ще настъпи най-трудният интервал. Най-трудният. Защото страната е изгубила навика си да живее без своя кормчия. И този интервал ще донесе на Украйна не по-малко проблеми, в сравнение с самия Путин. Единственото, което ще бъде по-добро, е че няма към този момент да я има персоналната вманиаченост на Путин във връзка с Украйна, неговата фикс концепция... “, сподели Кулеба, представен от настоящо.ком.

Според украинския външен министър Путин е бил " много сполучлив водач ", само че се е опарил на три пъти в живота си и трите пъти това е било обвързвано с Украйна. Сега, съгласно Кулеба, украинците за Путин са се трансформирали в „ персонално огорчение “.

След гибелта на Путин ще се появи една нова Русия - или още по-деспотична, или по-свободна, само че даже в случай че се осъществя вторият вид скоро по-късно Русия още веднъж ще се плъзне към абсолютизъм. Това е по този начин, тъй като " макар святата религия на европейските интелектуалци, че свободата в Русия е допустима, историческата истина демонстрира, че това не е по този начин ", уточни политикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР